Usein kysytyt kysymykset

Et. Jäsenyys ovat autokohtainen ja oikeuttaa yhden auton pesemiseen. Jäsenyyteesi voidaan liittää toinen saman kotitalouden auto hintaan 26 euroa kuukaudessa. Toisen auton etu on saatavissa, kun molemmat autot laskutetaan samalla laskulla.

Täytä tämä irtisanomislomake ja lähetä se meille. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajan laskeminen alkaa kuluvan laskutuskauden lopusta irtisanottuasi sopimuksen ja sopimuksesi päättyy seuraavan laskutuskauden loppuun.

https://www.bossgloss.fi/irtisanominen

Yritysasiakas, mikäli haluat päättää jäsenyyden, pyydämme laittamaan ilmoituksen sähköpostitse: asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Klikkaa Liity jäseneksi painiketta ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi. Aktivointi tapahtuu ensimmäisen kuukauden maksusuorituksella. Voit myös halutessasi kurvata suoraan pesuun, aktivointi onnistuu myös pesulalla.

Ei pääty. Sopimus jatkuu niin kauan, kunnes se on irtisanottu irtisanomislomakkeella.

Voit ilmoittaa siitä käydessäsi toimipisteellämme, rekisteritunnuksenmuutos päivitetään tällöin välittömästi.  Toinen vaihtoehto on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bossgloss.fi, sähköpostiin vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Kyllä, kuukausiveloitus täytyy maksaa vaikka palvelua ei käyttäisi. Mikäli palvelulle ei ole tarvetta, kannattaa se lopettaa irtisanomalla sopimus.

Jäsenyyden poistaminen käytöstä tapahtuu aina irtisanomalla sopimus irtisanomislomakkeella. Jäsenyys voidaan kuitenkin aktivoida nopeasti uudelleen, kun sille on taas käyttöä.

Yritysasiakas, mikäli haluat päättää jäsenyyden, pyydämme laittamaan ilmoituksen sähköpostitse: asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Kurvaa pesuun ja kerro toiveesi, teemme muutoksen samalla reissulla.
Yritysasiakas, voit olla meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Ei koske, alennus on tarkoitettu ainoastaan kotitalouksille. Yrityssopimuksen voit tehdä verkossa Yrityssopimukset-sivulla. Halutessasi voit myös olla yhteydessä lähimpään pesulaasi tai asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Boss Glossilla sinun ei tarvitse arpoa useiden eri pesuohjelmien välillä – ainoa pesutuotteemme The Wash tarjoaa kiiltävää puhtautta joka kerta. Viiden minuutin pesuun kuuluu tehopesu pehmoharjoilla sekä Ceramic strike -laatuvaha. Pesu on saatavilla myös harjattomana sekä suksiboksilla varustetuille autoille.