Usein kysytyt kysymykset

Et. Jäsenyys ovat autokohtainen ja oikeuttaa yhden auton pesemiseen. Jäsenyyteesi voidaan liittää toinen saman kotitalouden auto hintaan 26 euroa kuukaudessa.

Täytä tämä irtisanomislomake ja lähetä se meille. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajan laskeminen alkaa kuluvan laskutuskauden lopusta irtisanottuasi sopimuksen ja sopimuksesi päättyy seuraavan laskutuskauden loppuun.

Kurvaa pesuun ja aktivoimme jäsenyytesi samalla reissulla. Aktivointi tapahtuu ensimmäisen kuukauden maksusuorituksella.

Ei pääty. Sopimus jatkuu niin kauan, kunnes se on irtisanottu irtisanomislomakkeella.

Ilmoita siitä toimipisteessä tai lähettämällä postia asiakaspalveluumme. Muutos tulee voimaan välittömästi.

Kyllä, kuukausiveloitus täytyy maksaa vaikka palvelua ei käyttäisi. Mikäli palvelulle ei ole tarvetta, kannattaa se lopettaa irtisanomalla sopimus.

Jäsenyyden poistaminen käytöstä tapahtuu aina irtisanomalla sopimus irtisanomislomakkeella. Jäsenyys voidaan kuitenkin aktivoida nopeasti uudelleen, kun sille on taas käyttöä.

Kurvaa pesuun ja kerro toiveesi, teemme muutoksen samalla reissulla.

Ei koske, alennus on tarkoitettu ainoastaan kotitalouksille. Yrityssopimuksen voit tehdä verkossa Yrityssopimukset-sivulla. Halutessasi voit myös olla yhteydessä lähimpään pesulaasi.

Boss Glossilla sinun ei tarvitse arpoa useiden eri pesuohjelmien välillä – ainoa pesutuotteemme The Wash tarjoaa kiiltävää puhtautta joka kerta. Viiden minuutin pesuun kuuluu tehopesu pehmoharjoilla sekä Ceramic strike -laatuvaha. Pesu on saatavilla myös harjattomana sekä suksiboksilla varustetuille autoille.