Palvelut sujuvampaan arkeen

Tarjoamme autopesuloidemme yhteydessä lisäarvopalveluita arkesi helpottamiseksi. Palvelut vaihtelevat pesula- ja paikkakuntakohtaisesti.

Tee-se-itse välineet autosi sisäsiivoukseen

Fixipisteen välineiden käyttö kuuluu kaikkien pesuohjelmiemme sekä kausikorttiemme hintaan. Fixipisteen välineillä puhdistat autosi sisäpinnat vaivattomasti pesun yhteydessä.
Välineet ovat vapaasti käytettävissäsi autopesuloissamme huhti-toukokuun taitteesta aina pakkasten saapumiseen asti.

Fixipisteen varustelu

  • Pölynimurit
  • Puhdistusliinat
  • Puhdistusaine muovi- ja vinyyliosille
  • Lasinpesuaine ikkunoiden sisäpinnoille

Maalipinnan hoito,- ja sisäpuhdistuspalvelut

BG Fix on oikea valinta silloin, kun haluat autosi näyttävän mahdollisimman hyvältä sekä sisältä että ulkoa. Maalipinnan hoitokäsittely sekä auton sisäpuhdistus sopivat erinomaisesti tilanteisiin, jos olet myymässä autoasi tai haluat vain yksinkertaisesti saada sen tuntumaan taas kuin uudelta.

 

Lue lisää

Tuulilasin kiveniskemien korjaus, hinta alkaen 0€

Lasipisteellä korjaamme tuulilasistasi kiveniskemät ilman ajanvarausta. Lasivakuutuksen omistajille palvelu on veloitukseton ja laskutamme palvelusta suoraan vakuutusyhtiöitä.

BG Lasipisteet löydät Ideapark Lempäälän, Kaakkurin ja Lokomonkulman toimipisteiltämme. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, korjaus on sinulle maksuton!

Lue lisää

Rehti ja maistuva kotiruokalounas

BG Cafen noutopöydässä nautit maukkaan ja täyttävän kotiruokalounaan. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistallamme on tarjolla kaksi pääruokalajia sekä keittolounas. Kausikortin omistajille tarjoamme -10% alennuksen lounasravintolan hinnoista.

 

Viikon lounaslista