Rajattomat pesut 33€/kk -liity jäseneksi ja kurvaa pesuun! 

Boss Gloss -autopesuloiden jäsenyys on helpoin ja nopein tapa pitää autosi puhtaana ja kiiltävänä, vaikka joka päivä. Jäsenyys on sidottu rekisterinumeroosi ja sen hinta on 33 e / kk.

Jäsenyyteen on mahdollista lisätä myös kotitalouden toinen auto hintaan 26 e / kk.

Jäsenyys sisältää rajattoman määrän parhaita pesujamme. Tutustu pesuun

Voit liittyä jäseneksi millä tahansa toimipisteellämme, mutta helpoiten teet sen klikkaamalla Liity jäseneksi nappia ja täyttämällä asiakastietosi lomakkeelle. Pesuun voit ajaa heti tehtyäsi tilauksen ja maksettuasi ensimmäisen kuukauden veloituksen verkkomaksupainikkeilla.

Liity jäseneksi 

Tee yrityssopimus

Boss rekisterikilpi tinted

Autonpesu edullisella kuukausiveloituksella

Boss Gloss -jäsenenä (33€ / kk) nautit kuukausimaksullisen autonpesun helppoudesta sitoutumatta pitkiin määräaikaisuuksiin.
Laskutus tapahtuu valitsemallasi laskutusvälillä automaattisesti ja voit tilata kätevän e-laskun halutessasi verkkopankistasi.

Pese niin usein kuin haluat
Kotitalouden toinen auto 26€ / kk

Vain 33€ / kuukausi.

Liity jäseneksi 

Pesu onnistuu myös ollessasi tien päällä, sillä käytössäsi ovat kaikki pesulamme.


Tutustu sopimusehtoihimme täältä.

Näin tilaat jäsenyyden:

Location icon

1. Valitse pesula

Calendar day

2. Rekisteröidy jäseneksi

Autoikoni gloss

3. Aja pesuun

Voit ajaa pesuun välittömästi, kun olet rekisteröitynyt jäseneksi, saanut meiltä siitä vahvistuksen ja maksanut ensimmäisen kuukauden veloituksen. Jatkossa palvelu veloitetaan automaattisesti laskulla. Tunnistamme autosi rekisteritunnuksen perusteella.

Voit tilata maksuttoman e-laskun omasta verkkopankistasi. Tilausta varten tarvitset asiakasnumeron, jonka saat rekisteröidyttyäsi palveluumme.

Paperilaskusta perimme 3 euron laskutuslisän, ensimmäisestä laskusta lisää ei kuitenkaan peritä. Halutessasi voimme hoitaa rekisteröitymisen myös pesulallamme.

 

Mikäli et löydä etsimääsi tietoa sivuiltamme, saat meihin yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bossgloss.fi.

Jäsenyyden irtisanominen tai tauolle laittaminen tapahtuu helpoiten käyttämällä irtisanomislomaketta.

Olemme siirtäneet laskutuksemme Visma Financial Solutions Oy:n laskutuspalveluun. Mikäli asiasi koskee laskun maksamista pyydämme ottamaan yhteyttä Visman asiakaspalvelun numeroon 024 808 8020 tai sähköpostitse osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com

Ennen yhteydenottoasi pyydämme tutustumaan sopimusehtoihin sekä alla näkyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Et. Jäsenyys ovat autokohtainen ja oikeuttaa yhden auton pesemiseen. Jäsenyyteesi voidaan liittää toinen saman kotitalouden auto hintaan 26 euroa kuukaudessa. Toisen auton etu on saatavissa, kun molemmat autot laskutetaan samalla laskulla.

Voit ilmoittaa siitä käydessäsi toimipisteellämme, rekisteritunnuksenmuutos päivitetään tällöin välittömästi.  Toinen vaihtoehto on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bossgloss.fi, sähköpostiin vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Täytä tämä irtisanomislomake ja lähetä se meille. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajan laskeminen alkaa kuluvan laskutuskauden lopusta irtisanottuasi sopimuksen ja sopimuksesi päättyy seuraavan laskutuskauden loppuun.

https://www.bossgloss.fi/irtisanominen

Kyllä, kuukausiveloitus täytyy maksaa vaikka palvelua ei käyttäisi. Mikäli palvelulle ei ole tarvetta, kannattaa se lopettaa irtisanomalla sopimus.

Kurvaa pesuun ja kerro toiveesi, teemme muutoksen samalla reissulla.
Yritysasiakas, voit olla meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Ei koske, alennus on tarkoitettu ainoastaan kotitalouksille. Yrityssopimuksen voit tehdä verkossa Yrityssopimukset-sivulla. Halutessasi voit myös olla yhteydessä lähimpään pesulaasi tai asiakaspalvelu@bossloss.fi

Kurvaa pesuun ja aktivoimme jäsenyytesi samalla reissulla. Aktivointi tapahtuu ensimmäisen kuukauden maksusuorituksella.

Jäsenyyden poistaminen käytöstä tapahtuu aina irtisanomalla sopimus irtisanomislomakkeella. Jäsenyys voidaan kuitenkin aktivoida nopeasti uudelleen, kun sille on taas käyttöä.

Boss Glossilla sinun ei tarvitse arpoa useiden eri pesuohjelmien välillä – ainoa pesutuotteemme The Wash tarjoaa kiiltävää puhtautta joka kerta. Viiden minuutin pesuun kuuluu tehopesu pehmoharjoilla sekä Ceramic strike -laatuvaha. Pesu on saatavilla myös harjattomana sekä suksiboksilla varustetuille autoille.

Ei pääty. Sopimus jatkuu niin kauan, kunnes se on irtisanottu irtisanomislomakkeella.

Vastaamme irtisanomiseen mahdollisimman pian asiakkuudellasi olevaan / ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkastaa onko viesti voinut ohjautua roskapostikansioon. Mikäli et ole saanut viestiä, tai et löydä sitä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Mikäli teillä on kysyttävää laskusta, tai tarvitsette maksuaikaa, niin olkaa yhteydessä laskuttajaamme.
Visma Financial Solutions Asiakaspalvelu (arkisin 8-16)
02 4808 8030, fsf.asiakaspalvelu@visma.com