Tilaaminen ja maksaminen

Jäseneksi rekisteröidytään OmaBossGloss-palvelussamme. Voit ajaa pesuun heti kirjautumisen ja ensimmäisen veloituksen maksamisen jälkeen.

Yritysasiakas: Täytä tilauslomake, ja valitse tarpeeseenne sopiva sopimustyyppi. Mikäli haluat tehdä sopimuksen yli 10 autolle, lähetä meille yhteystietosi ja tieto autojen lukumäärästä yhteydenottolomakkeella. Saat yritysmyyjältämme tarjouksen nopeasti.

Voit maksaa Boss Gloss -jäsenyyden pankki- tai luottokortilla tai laskutuksella.

Kuukausimaksu veloitetaan kuukausittain sopimusehtojen mukaisesti.

Voit tilata maksuttoman e-laskun omasta verkkopankistasi. Tilausta varten tarvitset asiakasnumeron, jonka saat rekisteröidyttyäsi palveluumme.

Paperilaskusta perimme 3 euron laskutuslisän, ensimmäisestä laskusta lisää ei kuitenkaan peritä.

Klikkaa Liity jäseneksi -painiketta ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi. Aktivointi tapahtuu ensimmäisen kuukauden maksusuorituksella. Voit myös halutessasi kurvata suoraan pesuun, aktivointi onnistuu myös pesulalla.

Kirjaudu OmaBossGloss -palveluun sähköpostiosoitteellasi ja irtisano jäsenyytesi.

Maksukortilla veloitettava sopimus tulee irtisanoa viimeistään 8 päivää ennen seuraavan sopimuskauden alkamista.

Laskutusasiakkaiden irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajan laskeminen alkaa kuluvan laskutuskauden lopusta irtisanottuasi sopimuksen ja sopimuksesi päättyy seuraavan laskutuskauden loppuun.

Yritysasiakas, mikäli haluat päättää jäsenyyden, pyydämme laittamaan ilmoituksen sähköpostitse: asiakaspalvelu@bossgloss.fi

Kyllä, kuukausiveloitus täytyy maksaa vaikka palvelua ei käyttäisi. Mikäli palvelulle ei ole tarvetta, kannattaa se lopettaa irtisanomalla sopimus.

Toisen auton lisäys onnistuu kertomalla toive henkilökunnallemme pesulalla käydessä. Lisäys veloitetaan korttimaksulla.

Sopimuksen hinta on 1 autolle 33€/kk ja lisäautoille 26€/kk, kun autot laskutetaan samalla laskulla.