Boss Gloss autopesu Linnainmaa Tampere

Nyt ensimmäisen kuukauden pesut

5€

Ensimmäinen kuukausi 5€,  ja seuraavat kuukaudet 33€. Peru koska tahansa.

Saat tarjouksen käyttöösi syöttämällä tilausvaiheessa kampanjakoodikenttään koodin VIIDENVAAHTO

5 euron tutustumisjakso on tarjolla ainoastaan verkosta tilatessa. Pesulalta tilattaessa ensimmäinen kuukausi maksaa 17,99€.

Yrittäjä? 
Tilaa yritysjäsenyys

Seppä-Villen katu 1, 33580 Tampere

Autopesu Linnainmaa Tampere

Tampereen Linnainmaalla sijaitseva Boss Gloss- autopesula on ketjumme uusin ja nykyaikaisin tulokas. Pesula on ladattu täyteen parasta mahdollista pesutekniikkaa ja tehty helpoksi käyttää. Pesutulos ei jätä ketään kylmäksi ja jono rullaa parhaillaan jopa 80 autoa tunnissa. Pesumme kestää alle neljä minuuttia ja sisältää korkealaatuisen Ceramic Strike vahauksen. Voit ostaa pesulaamme yksittäisen pesun hintaan 22€, tai liittyä jäseneksi ja pestä autosi niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella. 

Yhteystiedot

Seppä-Villen katu 1, 33580 Tampere

Aukioloajat:

Ma: 8 - 20

Ti: 8 - 20

Ke: 8 - 20

To: 10 - 20

Pe: 8 - 20

La: 10 - 18

Su: 11 - 18

Huom! Kriittiset mitat pestäville autoille:
pesukorkeus 240cm, pesuleveys 240cm ja maavara min. 8cm

Linnainmaa Tampere

Tampereen Linnainmaalla sijaitseva autopesula on Boss Gloss -ketjun uusin tulokas ja ensimmäinen täysin omaa suunnitteluamme oleva pesula. Linnainmaa toimii ketjumme lippulaivana ja autopesula on ladattu täyteen alan uusinta ja parasta tekniikkaa.

Tarjoamme korkealaatuiset autopesumme aina huippuedulliseen hintaan. Voit ostaa autopesulaamme kertapesun, sarjakortin tai tulla jäseneksi ja pestä autosi  niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella.

Pesulamme on aina miehitetty, ja voit ostaa pesun autosta nousematta. Laadun varmistamiseksi esikäsittelemme autosi ennen pesulinjalle ajoa sesongin mukaan vaihtuvin pesuainein.

Haluatko tietää lisää? Asiakaspalvelumme auttaa.