Boss Gloss autopesu Linnainmaa Tampere

Nyt ensimmäisen kuukauden pesut

17,99€

Ensimmäinen kuukausi 17,99€,  ja seuraavat kuukaudet 33€. Peru koska tahansa.

Yrittäjä? 
Tilaa yritysjäsenyys

Seppä-Villen katu 1, 33580 Tampere

Autopesu Linnainmaa Tampere

Tampereen Linnainmaalla sijaitseva Boss Gloss- autopesula on ketjumme uusin ja nykyaikaisin tulokas. Pesula on ladattu täyteen parasta mahdollista pesutekniikkaa ja tehty helpoksi käyttää. Pesutulos ei jätä ketään kylmäksi ja jono rullaa parhaillaan jopa 100 autoa tunnissa. Pesumme kestää alle neljä minuuttia ja sisältää korkealaatuisen Ceramic Strike vahauksen. Voit ostaa pesulaamme yksittäisen pesun hintaan 22€, tai liittyä jäseneksi ja pestä autosi niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella. 

Yhteystiedot

Seppä-Villen katu 1, 33580 Tampere

Aukioloajat:

Ma: 8 - 20

Ti: 8 - 20

Ke: 8 - 20

To: 10 - 20

Pe: 8 - 20

La: 10 - 18

Su: 11 - 18

Huom! Kriittiset mitat pestäville autoille:
pesukorkeus 240cm, pesuleveys 240cm ja maavara min. 8cm

Linnainmaa Tampere

Tampereen Linnainmaalla sijaitseva autopesula on ensimmäinen täysin omaa suunnitteluamme oleva pesula. Linnainmaa toimii ketjumme lippulaivana ja autopesula on ladattu täyteen alan uusinta ja parasta tekniikkaa.

Boss Gloss Linnainmaa on Tampereen ja koko Suomen nopein autopesu, jossa voidaan pestä jopa yli 100 autoa tunnissa laadusta tinkimättä.

Autopesulamme on aina miehitetty, ja voit ostaa pesun autosta nousematta. Laadun varmistamiseksi esikäsittelemme autosi ennen pesulinjalle ajoa sesongin mukaan vaihtuvin pesuainein.

Voit ostaa autopesulaamme kertapesun, sarjakortin tai tulla jäseneksi ja pestä autosi  niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella.

Autopesulan kuukausijäsenyyttä hallitset helposti kirjautumalla OmaBossGloss palveluun. Kirjautuneena voit vaihtaa autosi rekisteritunnuksen, lisätä autoja sopimukselle tai irtisanoa jäsenyyden.

Autopesulamme on suunniteltu ympäristönäkökulmat huomioiden. Vedenkierrätyslaitteiston ansiosta pystymme kierrättämään 90 % pesuvedestä, ja jätevedet käsitellään asianmukaisesti hiekan- ja öljynerottimissa. Käytämme ainoastaan biohajoavia pesuaineita, ja tarkasti optimoitu pesuprosessimme käyttää jopa 70 % vähemmän pesuaineita tavanomaiseen autopesulaan verrattuna.

Tervetuloa pesemään Tampereen hienoimpaan autopesulaan!

Haluatko tietää lisää? Asiakaspalvelumme auttaa.