Boss Gloss autopesu Oulu Kaakkuri

Nyt ensimmäisen kuukauden pesut

17,99€

Ensimmäinen kuukausi 17,99€,  ja seuraavat kuukaudet 33€. Peru koska tahansa.

Yrittäjä? 
Tilaa yritysjäsenyys

Kaakkurinojantie 1, 90420 Oulu

Autopesu Oulu Kaakkuri

Oulun kaakkurissa sijaitsevassa Boss Gloss- autopesulassa jono rullaa jopa 60 auton tuntinopeudellla, ja pesutulos on päällikkötasoa. Pesumme kestää alle viisi minuuttia ja sisältää korkealaatuisen Ceramic Strike vahauksen. Voit ostaa pesulaamme yksittäisen pesun hintaan 22€, tai liittyä jäseneksi ja pestä autosi niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella. 

Yhteystiedot

Kaakkurinojantie 1, 90420 Oulu

Aukioloajat:

Ma: 9 - 20

Ti: 11 - 20

Ke: 9 - 20

To: 9 - 20

Pe: 9 - 20

La: 10 - 18

Su: 10 - 18

Huom! Kriittiset mitat pestävälle ajoneuvolle:
korkeus 220cm ja leveys 220cm

Oulu Kaakkuri

Boss Gloss Kaakkuri on on nykyaikainen ja laadukas autopesu Oulun Kaakkurissa.

Autopesulamme on aina miehitetty, ja voit ostaa pesun autosta nousematta.

Tarjoamme korkealaatuiset autopesumme aina huippuedulliseen hintaan. Voit ostaa autopesulaamme kertapesun, sarjakortin tai tulla jäseneksi ja pestä autosi niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausiveloituksella. Samalla jäsenyydellä voit pestä autosi kaikissa Boss Gloss autopesuloissa.

Autot pestään jopa 60 auton tuntinopeudellla, ja pesutulos on päällikkötasoa. Autopesumme kestää alle viisi minuuttia ja sisältää korkealaatuisen Ceramic Strike vahauksen sekä sesongin mukaan vaihtuvat pesuaineet.

Kesäisin tarjoamme käyttöösi tee se itse sisäpuhdistuspalvelun Fixipisteellä. Fixipisteen käyttö sisältyy meillä pesun hintaan.

Autopesulamme kuukausijäsenyyttä hallitset helposti kirjautumalla OmaBossGloss palveluun. Kirjautuneena voit vaihtaa autosi rekisteritunnuksen, lisätä autoja sopimukselle tai irtisanoa jäsenyyden.

Autopesulamme on suunniteltu ympäristönäkökulmat huomioiden. Käytämme pesuprosessiin ainoastaan uusiutuvaa energiaa, sekä biohajoavia pesuaineita. Tarkasti optimoitu pesuprosessimme käyttää jopa 70 % vähemmän vettä ja pesuaineita tavanomaiseen autopesulaan verrattuna.

Tervetuloa Oulun parhaaseen autopesuun!

Haluatko tietää lisää? Asiakaspalvelumme auttaa.