Lasipiste

Tuulilasin kiveniskemien korjaus, hinta alkaen 0€

Lasipisteellä korjaamme tuulilasistasi kiveniskemät ilman ajanvarausta. Lasivakuutuksen omistajille palvelu on veloitukseton ja laskutamme palvelusta suoraan vakuutusyhtiöitä.

BG Lasipiste korjaa tuulilasin kiveniskemät odottaessasi

Tuulilasin kiveniskemät ovat paitsi harmillista katseltavaa myös turvallisuusriski. Este näkökentässä häiritsee keskittymistä ajamiseen, ja tuulilasi on myös osa auton kantavaa rakennetta.

Kiveniskemät kannattaakin aina korjauttaa viipymättä ja estää siten ennalta isommat halkeamat.

BG Lasipisteet korjaavat tuulilasin kiveniskemät ilman ajanvarausta. Aja lähimmälle BG Lasipisteelle, niin hoidamme korjaustyön odottaessasi. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, korjaustyö on sinulle täysin ilmainen ja hoidamme puolestasi myös vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle.

Lasilaastari on kätevä ensiapu

Kysy BG Lasipisteellä varustetuista Boss Gloss -autopesuloista läpinäkyviä lasilaastareita. Pidä laastareita aina mukana autossa, vaikkapa hanskalokerossa. Näin voit kiveniskemän sattuessa suojata vauriokohdan nopeasti lialta ja kosteudelta.

Lasilaastari toimii kätevänä ensiapuna, mutta iskemä kannattaa korjauttaa ilman turhaa viivettä. Piipahda siis lähimmällä BG Lasipisteellä, niin hoidamme tuulilasikorjauksen odottaessasi.

Lasipisteiden aukioloajat

Boss Gloss Kaakkuri
ma-su sopimuksen mukaan

Boss Gloss Lokomonkulma
ma-pe klo 11-16
Muina aikoina ajanvarauksella Jere Niininen 0400 419 132

Boss Gloss Ideapark
ma-pe klo 10-17
Mikäli haluatte varmistaa lasinkorjaajan paikalla olon, tai varata ajan, soita Vesa Impola 040 5570 560