Syksyn kausikortit ovat nyt myynnissä

Autopesulan kausikortti on avain helpompaan arkeen. Boss Glossin syksyn 2020 tuotevalikoimaan kuuluvat tutut ja turvalliset kuukausikortti, vuosikortti ja sarjakortti. Kertakäynnit maksetaan paikan päällä valitun pesuohjelman mukaan.

Kaikkien pesuohjelmien ja kausikorttien hintaan kuuluu myös auton sisäsiivoukseen tarkoitettujen tee se itse -välineiden maksuton käyttö BG Fixipisteillä aina pakkasten saapumiseen asti.

 

Kuukausikortti 33 €

Kuukausikortti on suosittu tapa tutustua säännöllisen autonpesun helppouteen ilman sitoutumista pitkiin määräaikaissopimuksiin. Kortti oikeuttaa asiakkaan käyttämään pesupalveluja niin usein kuin haluaa missä tahansa Boss Gloss -autopesulassa. Asiakkaan käytettävissä ovat kaikki eritasoiset pesuohjelmat.

Kuukausikortti laskutetaan valitulla laskutusvälillä automaattisesti, ja sopimuksen voi irtisanoa verkkosivuilta löytyvällä irtisanomislomakkeella milloin tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkamista.

Kuukausikortti oikeuttaa yhden auton pesettämiseen. Toisen kortin samaan kotitalouteen saa alennettuun hintaan 26 €/kk.

 

Vuosikortti 360€

Vuosikortilla on mahdollista hankkia koko vuoden pesut mahdollisimman edullisesti ja kiinteään hintaan. Kortti oikeuttaa asiakkaan käyttämään pesupalveluja niin usein kuin haluaa missä tahansa Boss Gloss -autopesulassa. Asiakkaan käytettävissä ovat kaikki eritasoiset pesuohjelmat.

Vuosikortti oikeuttaa yhden auton pesettämiseen. Toisen vuosikortin samaan kotitalouteen saa alennettuun hintaan 330 €.

 

Sarjakortti

Pesuohjelmia voi ostaa myös sarjakortille. Kymmenen pesukerran sarjakortilla normaalihinnasta saa alennusta 20 % ja viiden pesukerran sarjakortilla 10 %.

 

Kertapesu

Kertapesu maksetaan suoraan paikan päällä. Pesuvaihtoehtoja on kolme: harjallinen tai harjaton Basic-pesu, pesun, vahauksen ja kiillotuksen sisältävä Cool Boss -pesu sekä huipputason Big Boss -pesu, joka sisältää lisäksi henkilökunnan tekemän pesuainekäsittelyn ja alustapesun.

 

Kausikortteja voi ostaa verkkokaupastamme tai mistä tahansa Boss Gloss -pesulasta.