Boss Gloss -pesuloihin on turvallista tulla

Boss Gloss -pesuloihin on turvallista tulla myös poikkeusaikana. Koko pesulakäynti onnistuu tarvittaessa täysin kontaktittomasti, ilman että autosta tarvitsee edes nousta.

Kaikissa pesuloissamme on käytössä rekisterikilventunnistusjärjestelmä, jonka ansiosta fyysistä pesulakorttia ei tarvitse näyttää tai käyttää koko käynnin aikana. Työntekijämme valitsevat autollesi automaattisesti parhaan pesuohjelman, jollet erikseen toisin pyydä. Henkilöstömme on myös valmiina irrottamaan antennin pyydettäessä. Fixipisteille olemme järjestäneet lisätilaa vähentämällä asiakaspaikkoja kunkin toimipisteen ulkotilan sallimalla tavalla. Henkilöstömme myös desinfioi Fixipisteen välineitä säännöllisesti.

Meillä asiakas päättää itse haluamansa asiakaspalvelun määrän ja tavan. Jos haluat keskustella ja sopia yksityiskohdista asioinnin aikana, tämä onnistuu helposti esimerkiksi autonikkunaa avaamalla tai kasvokkain turvavälit huomioiden. Monien vakiasiakkaidemme kanssa vain tervehdimme kädenheilautuksella ennen esipesua ja linjastolle ajamista.

Jos mikä tahansa turvallisuuteen tai terveyteen liittyvä asia mietityttää, vastaamme mielellämme. Voit esittää kysymyksesi joko paikan päällä missä tahansa toimipisteessämme, lähettää sähköpostia tai soittaa asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä.