BG Fixipisteet ovat auki kaikissa toimipisteissämme

BG Fixipisteellä puhdistat autosi sisäosat kätevästi ja nopeasti autopesun yhteydessä. Fixipisteet ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä maksutta pesun yhteydessä.

BG Fixipisteitä löydät kaikilta neljältä toimipisteeltämme: Kaakkurista, Elovainiolta, Lokomonkulmasta ja Ideaparkilta. Fixipisteet suljetaan puoli tuntia ennen pesulan sulkemisaikaa mutta ovat muuten käytettävissä toimipisteen koko aukiolon ajan.

Jokaiselta Fixipisteeltä löydät vähintään seuraavat siivousvälineet ja -tarvikkeet:

  • imuri
  • pyyhintäliinat
  • sisäpesuaine
  • lasinpesuaine.

Koronatilanteen vuoksi olemme kiinnittäneet tänä kesänä erityistä huomiota Fixipisteiden hygieniaan ja asiakaspaikkojen väljyyteen. Esimerkiksi Oulussa olemme jättäneet joka toisen pysäköintiruudun tyhjäksi, ja Elovainiolla sisäsiivousvälineet saa pyydettäessä kassalta ja ne desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.

Lokomonkulmaan ja Ideaparkiin on lisäksi juuri valmistunut ympärivuotiset imurointipisteet. Asiakkaiden käytössä on nyt kummassakin toimipisteessä neljä imuria. Keräämme uudesta palvelusta käyttökokemuksia, joten vedäthän työntekijäämme hihasta tai laita viestiä sähköpostilla tai somekanavissa, jos mielessä on mitä tahansa palautetta tai parannusehdotuksia. Jos käyttökokemukset ovat positiivisia, tarjoamme imuripalvelua jatkossa kaikissa toimipisteissämme ympäri vuoden.